Za analitiku društvenih mreža. Vaš brend. Naši alati.

Alati za analitiku društvenih mreža i napredan SEO

alati za analitiku društvenih mreža

Pro SEO alati za analitiku drušvenih mreža

Alati za analitiku društvenih mreža pomažu da predstavite svoj brend na popularnim društvenim mrežama gde se druži većina potencijalnih klijenata. Pratite svoj učinak i uz pomoć ovih alata analizirajte koliko dobro funkcioniše sadržaj koji na njima delilte.

Raspoloživi Pro SEO alati za analitiku drušvenih mreža su: Facebook Insights, Social Engagement i Web Buzz Monitoring.

Facebook Insights (Tool Summary, Niche Popular Topics, Page Metrics, Page Demographics) služi da proširite svoj društveni doseg tako što ćete saznati ko su vaša publika i šta su njihovi interesi. Prilagodite svoje poruke prema dobi i polu publike.

Učite od konkurencije i otkrijte koji sadržaji pokreću najveći društveni angažman na vašem tržištu. Saznajte šta je potrebno za stvaranje boljeg SEO sadržaja i podsticanje rasta društvenog angažuvanja.

Social Engagement (Tool Summary, Social Citations, Competitor Social Citations, Social Traffic) služi da pronađete koje web stranice privlače najviše pažnje na Facebooku i Pinterestu.

Uporedite svoju popularnost na društvenim mrežama s popularnošću konkurenata. Saznajte koliki vam saobraćaj donose društvene mreže.

Web Buzz Monitoring (Alat za nadzor web buzza) daje obaveštenja o pominjanju vašeg posla na blogu, vestima ili na Twitteru. Možete ući u dijalog i pribavljati relevantne linkove i ciljani saobraćaj ka svom sajtu. Alat prati blogove na kojima se spominju vaše ciljne ključne reči.

To vam omogućava pronalaženje relevantnih mesta za komentare i uspostavljanje kontakata. Upotrebite „Alat za nadzor web buzzada biste povećali vlastiti autoritet na ciljanom tržištu.

Kako konfigurisati nadzor web buzza?

Otvorite „Alat za nadzor web buzza“ tako što ćete otići na blok Social Analytics > Web Buzz Monitoring, na levoj navigacijskoj traci i odaberite željeni izveštaj (Vesti i blogovi, Twiter).

Pratite angažman na društvenim mrežama:

Ostvarite uvid u aktivnosti koje vode do vaših odredišnih stranica sa Facebooka i Pinteresta. Saznanja iskoristite da prilagodite svoje marketinške aktivnosti na ovim društvenim mrežama.

Na alat dodajte web stranice največih konkurenata, pratite njihovu popularnost na društvenim mrežama i koristite njihova iskustva.

Uključite praćenje društvenih aktivnosti i saobraćaja: Analizirajte efikasnost svojih aktivnosti na društvenim mrežama i saznajte koliko ciljanih posetilaca vam to donosi.

Widžeti: Uz pomoć posebnih dodataka (vidžeta) pogledajte kako se rezultati vaših aktivnosti na društvenim mrežama vremenom menjaju.

Uvid u Facebook: Pratite marketinške strategije na Facebooku pomoću „Metrika stranica“ i „Demografske metrike„. Otkrivajte vruće teme  i konkurente pomoću “Niche Popular Posts”.

Razvoj Vašeg biznisa ne mora biti tako težak posao!

Jednostavno i lako upravljajte sadržajem i funkcijama svoje web lokacije. Redovno vršite SEO analizu i primajte PDF izveštaje. Jednim pogledom pratite izvršenje SEO zadataka, detaljnu analitiku i napredak za svaki svoj web sajt posebno.
Svakodnevno pribavljajte nove posetioce i potencijalne klijente pretvarajte u zadovoljne i redovne kupce i korisnike vaše ponude!

 

"Ponuđeni SEO alati su odlični za analize, izveštavanja i sticanje potencijalnih klijenata. Kao agencija, našim klijentima sada isporučujemo mnogo bolje rezultate, jer imamo sve što nam je za to potrebno."

– Agencija za Marketing i SEO

Napravite i Vi svoj prvi korak ka uspehu: