Cene SEO alata

Cene SEO alata su prilagođene trenutnom stanju na tržištu. PIŠITE NAM ukoliko želite proširiti paket za veći broj sajtova, više ključnih reči, dnevno skeniranje i slične potrebe.

SVI PAKETI, BEZ DODATNIH ILI SKRIVENIH TROŠKOVA, UKLJUČUJU:

 • Precizno praćenje ranga web sajta na lokalu
 • Integraciju Google Analytics & Search Console
 • Istraživanje ključnih reči za određenu nišu
 • Proveru optimizacije za mobilne uređaje
 • Test brzine rada web sajta (Page Speed test)
 • Metrike za praćenje i analizu konkurenata
 • Automatsko izveštavanje putem e-pošte
 • Analizu popularnosti na društvenim mrežama
 • Pregled i analizu internnih linkova
 • Hitna upozorenja putem e-pošte (Email alerts)
 • SEO savete i preporuke (SEO roadmap)
 • Namensku stručnu podršku (dedicated support)

Pitanja i odgovori

ZAŠTO DA DAM PREDNOST VAŠIM SEO ALATIMA U ODNOSU NA DRUGE?

Apsolutno smo iskreni i povoljni u vezi s cenama – ne postoje skriveni troškovi. Naši podaci su iz profesionalnih izvora.

Nema predmemorisanih podataka – vidite ono šta vaši posetioci vide na svojim pregledačima u trenutku skeniranja.

Pratimo sve informacija, uključujući Grafikon znanja, „Places“, „Places Ads“, redovne oglase i „Featured Snippet“ rezultate.

Za dodatne korisnike naših SEO alata ne naplaćujemo – možete imati jedan plaćeni nalog za ceo svoj tim koji radi na istim projektima sa različitim korisničkim prijavama.

KOJE NAČINE PLAĆANJA PRIHVATATE?

Prihvatamo uplate isključivo od registrovanih firmi preko bankovnog računa. Molimo kontaktirajte nas ako želite dogovor o drugim opcijama.

DA LI SEO ALATI AUTOMATSKI NASTAVLJAJU DA RADE NAKON ISTEKA PROBNOG PERIODA?

Ne bez vaše volje i pristanka. Nadogradnju možete odabrati samo ručno. Probni period ne zahteva pružanje podataka o vašoj kreditnoj kartici što garantuje da nemamo mogućnosti za naplatu.

MOGU LI OTKAZATI PRETPLATU NA VAŠE SEO ALATE U BILO KOM TRENUTKU?

Da, ako ste pretplatu kupili putem Pro SEO alata. Automatsku obnovu možete otkazati u bilo kom trenutku. U tom će slučaju račun biti zaključan u način samo za čitanje nakon što istekne rok kupljene pretplate. Ako želite razgovarati o drugim opcijama, pitajte nas putem e-pošte seoalata.com.

HOĆU LI I JA DOBIJATI WHITE LABEL (MARKIRANE) SEO IZVEŠTAJE?

Uz svaki paket usluga (osim SEO starter) možete imati opciju personalizacije izveštaja. Ne insistiramo na tome da vaši klijenti znaju da ste pretplatnik na Pro SEO alat. Bitno je da budete zadovoljni našim alatima kao profesionalci.

ŠTA JE KOMBINACIJA „SE“ U RANK TRACKERU?

Kada pratite ključne reči u „Trackeru“ možete dodati 1 pretraživač (npr. Google.com), odrediti da li želite posebno videti rezultate mobilnih telefona ili ne, odrediti određeni grad ili državu kao lokaciju i odaberite jezik pregledača koji će pretraživači koristiti. Na primjer, ovo je jedna od 3 kombinacije SE: Google (EN) Mobile – London, UK.

ŠTO JE „SEO LEAD“?

SEO Lead potencijalni je klijent kojeg možete dobiti pružanjem izveštaja “Express SEO Audit” (brza seo analiza). Izveštaj će prikazati SEO ocenu za web mesto potencijalnog klijenta i istaknuti SEO probleme bez previše detalja.

Funkcija „SEO Lead“ dostupna je u svim plaćenim paketima. S paketom „Agencije neograničeno“ (Agency Unlimited), projekat za potencijalnog klijenta neće dodatno koštati ako generišete 5 i manje dnevno (plaća se ……. po klijentu preko 5 dnevno).

KAKVU PODRŠKU PRUŽATE NAKON PRETPLATE NA VAŠE SEO ALATE?

Ako smatrate da nešto nedostaje u vezi s uslugom, kontaktirate nas. Naša adresa e-pošte je za podršku. Na e-poruke odgovaramo u roku od 24 sata od ponedeljka do petka.

KOLIKI SU TROŠKOVI ZA DODAVANJE VIŠE KORISNIKA NA MOJ KORISNIČKI NALOG?

Drugim korisnicima možete omogućiti besplatan pristup projektima dodavanjem alias računa ili deljenjem projekata s njima putem „User Manager-a“ (Ikona glave gore desno).

Obe metode deliće pun pristup funkcionalnostima usluga koje pružate (za više detalja kontaktirajte nas).

Ako vas zanima model projekta u kom biste želeli raditi u timu sa svakim članom sa posebnim dopuštenjem i ulogom, razmotriti „White Label“ opciju uz fiksnu naknadu za onoliko projekata koliko želite).

MOGU LI BITI SIGURAN DA NEMATE SKRIVENIH TROŠKOVA?

Garantujemo transparentnu politiku cena. Sve funkcije u našim paketima, isporučuju se uz fiksnu cenu. Jedini paket kod kojeg troškovi mogu varirati je paket „Za Agencije Neograničeno„.

Fiksni deo pretplate iznosi …… mesečno, a odluka za rad s alatima na vlastitom domenu dodaje …… mesečno. Fleksibilne cene zavise od broja aktivnih projekata i nekih mesečnih upita (upiti za rang ključnih reči i koliko često se proverava, broj povratnih linkova na 1000 pronađenih). Ostala skeniranja pokrivena su fiksnim troškovima. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako bilo šta dovedete u pitanje.

DA LI SE MOGU U SVAKOM TRENUTKU PREBACITI NA NEKI DRUGI PAKET USLUGA?

Da, ako menjate paket usluge pre isteka roka pretplate. Neiskorištena sredstva automatski će se koristiti za pokrivanje (u celosti ili delomično) faktura za novu pretplatu.

NUDITE LI FLEKSIBILNE MODELE CENA?

Sa fiksnom mesečnom pretplatom možete raditi jedan mesec, a sledeći mesec manje i plaćati samo prema upotrebi. Otvoreni smo za pregovore ako smatrate da vaše poslovanje zahteva drugačije (jedinstveno) rešenje – samo nas kontaktirajte.

KAKO SE BROJE JEDINSTVENE KLJUČNE REČI PRI PRAĆENJU RANGIRANJA?

Praćenje kako se ključna reč rangira na 3 lokalna pretraživača,  računa se kao jedna ključna reč, a ne kao tri! Ako platite praćenje 200 ključnih reči na 3 pretraživača, u izveštaju će biti 200 ključnih reči i tri SE kolone s rezultatima za svaku.

ŠTO JE ANALIZA BRZOG DOMENA?

Alat za brzu analizu domena omogućava grupnu analizu popisanih web lokacija konkurenata. Možete videti koji od njih imaju najjači / najslabiji profil linkova. Imate priliku da proverite do 100 domena po istraživanju i uporediti njihovu metriku.

HOĆETE LI MI POMOĆI U IZBORU PAKETA USLUGA ZA MOJE SEO POTREBE?

Naravno! Rado ćemo izaći u susret vašim potrebama i pronaći najprikladniji model usluga i cena.

KOJE OPCIJE NUDITE ZA SAMOOBRAZOVANJE IZ OBLASTI SEO-A?

Za ljude koji tek kreću na svoje SEO putovanje, kao i za one koji žele obogatiti svoje znanje i biti na vrhu SEO sveta, nudimo gomilu SEO sadržaja iz najbolje prakse. Kontinuirano ažuriramo naš blog kako bismo redovno pokrivali najaktuelnije SEO teme.

Za još pitanja:

Ako ste doneli odluku →