Praćenje saobraćaja. Vaš brend. Naši SEO alati.

Pro SEO alati za praćenje saobraćaja i ponašanja posetilaca

Pracenje saobraćaja posetilaca

Praćenje saobraćaja posetilaca na web mestima je vrlo jednostavno i efikasno zahvaljujući Pro SEO alatima kao što su: Google Analytics, Google Ads, Google Search Console i Competitor Traffic.

Kompletnu Google analitiku možete dodati u marketinški miks sa ostalim mernim podacima.  Možete ih kombinovati sa podacima o rangiranju ključnih reči, povratnim linkovima, društvenim metričkim podacima, vlastitim marketinškim akcijama i Guglovim ažuriranjima. Miks će vam pomoći da pratite posete na sajtu i unapređujete svoje SEO / marketinške strategije.

Praćenje saobraćaja kroz izveštaj o SEO analizi

Za praćenje saobraćaja veoma je korisno što možete svu analitiku imati na jednom mestu.

Marketinški miks uključuje izveštaje Guglove analitike (Google Analytics), izveštaje o rangiranju ključnih reči, podatke iz SEO analize, stanje povratnih linkova, SEO podatke o konkurentima, itd.

Potrebno je samo da povežete svoj Google Analytics nalog sa Pro SEO alatom i da – uživate!

  • Nemate potrebe da pamtite GA naloge svakog vašeg klijenta:
    Ne gubite vreme na unošenje pristupnih podataka za Google Analytics svaki put kad zatrebaju. Dovoljno je da od klijenata jednom zatražite pristupe za GA i povežete se sa Pro SEO alatom.
  • Podaci o saobraćaju konkurencije koje daje Alexa:
    Za praćenje saobraćaja kod konkurenata, definitivno nemate pristup njihovoj Google analitici. Ali postoji način da preko Alexa analitike na Pro SEO alatu pratite do 6 konkurentskih domena.
  • PDF izveštaji profesionalnog izgleda:
    Zadivite svoje klijente izveštajima profesionalnog izgleda, sa vašim brendom i bojama. Izveštaje šaljite e-poštom. ili ih automatski objaviljujte na vlastitom domenu gde će biti odmah vidljivi.

Razvoj Vašeg biznisa ne mora biti tako težak posao!

Jednostavno i lako upravljajte sadržajem i funkcijama svoje web lokacije. Redovno vršite SEO analizu i primajte PDF izveštaje. Jednim pogledom pratite izvršenje SEO zadataka, detaljnu analitiku i napredak za svaki svoj web sajt posebno.
Svakodnevno pribavljajte nove posetioce i potencijalne klijente pretvarajte u zadovoljne i redovne kupce i korisnike vaše ponude!

 

"Ponuđeni SEO alati su odlični za analize, izveštavanja i sticanje potencijalnih klijenata... Kao agencija sada našim klijentima isporučujemo mnogo bolje rezultate, jer imamo sve što nam je za to potrebno."

– SEO Pro Agencija

Napravite i Vi svoj prvi korak ka uspehu: