Brendirani SEO izveštaji u PDF formatu.

 

Vaši brendirani SEO izveštaji za svakog klijenta personalizovano

1-brendirani-seo-izvestaji

Redovni brendirani SEO izveštaji za svakog klijenta

SEO alat za automatsko slanje izveštaja je koristan agencijama za web SEO, jer im omogućava brzu izradu brendiranih SEO izveštaja i njihovo automatsko slanje registrovanim klijentima. Unukatni i brendirani SEO izveštaji su prikaz uspešnosti vaših SEO kampanja.

Oni su presudni kada želite svoje klijente uveriti u svoju visoku profesionalnost, učiniti ih zadovoljnim i zadržati ih kao klijente.

Najčešća pitanja koja ste verovatno do sada dosta puta čuli od njih su:

  • „Šta ste uradili za mene u poslednje vreme?“
  • „Kako ću da pratim napredak usluge koju plaćam?“

Korisnici vaših usluga žele videti napredak SEO aktivnosti na njihovom web sajtu! Kako bi im tu želju ispunili, morate im pružati redovne i dobre SEO izveštaje. Naš Alat za automatsko slanje izveštaja (Automatic Report Mailing Tool) je upravo ono što vam je potrebno!

seo izveštaji - cover page

Brendirani SEO izveštaj svakom klijentu možete dostavljati na više načina:

  1. Ručno slanje izveštaja u obliku PDF ili CSV datoteke;
  2. Automatsko slanje PDF datoteke e-poštom s popratnim pismom po prilagodljivom rasporedu;
  3. Objavljivanje SEO izveštaja „samo za čitanje“ na vašoj prilagođenom domenu.

Integracija podataka o rezultatina vašeg rada u celovit SEO izveštaj za dati period, je presudna za prepoznavanje vašeg učinka od strane klijenta. Pomoću ovog alata moći ćete im pružati informacije o ključnim rečima koje ste istražili, o njihovom rangiranju, povratnim vezama, tehničkim i SEO greškama, problemima sa optimizacijom web stranicama, angažmanu na društvenim mrežama, itd.

Automatizacija skeniranja i izveštavanja

Automatizacija SEO izveštavanja štedi vaše vreme, omogućava višestruke zadatke i povećava produktivnost vaših SEO kampanja. Naša Pro SEO platforma vam pruža mehanizme za planiranje skeniranja web stranica i zakazano slanje SEO izveštaja.

Alat možete podesiti da vrši planirano skeniranje određenih web stranica s učestalošću od jednom dnevno do jednom tromesečno. Učestalost skeniranja zavisi od vrste pretplate na određeni paket (više pojedinosti možete pronaći na stranici „Cene SEO alata

zakazivanje izveštaja

Nakon što je zakazano automatsko skeniranje web mesta klijenta, moguće je klijenta dodati u alat za automatsko slanje izveštaja i konfigurisati isporuku s vašom prilagođenom „belom etiketom“. Svaki izveštaj može se podesiti da se šalje prema zakazanom rasporedu.

Prilagodite svoj „sending mail server“ (SMTP) kako biste bili sigurni da se izveštaji šalju sa vašeg servera (važno za izveštaje koji se šalju e-poštom). Takođe možete prilagoditi privlačnu poruku za određenog klijenta (ove opcije nisu dostupne za besplatne probe).

Objavljivanje SEO izveštaja

SEO izveštaje možete da objavljujete sa opcijom „samo za čitanje“. Klijenti opredeljeni za ovu opciju, lako će izveštajima pristupati u bilo kom trenutku s bilo kog računara na svetu. Oni se prijave na vaš „domen“ i pregledaju SEO izveštaj sa informacijama od poslednjeg skeniranja. Možete napraviti jedan profil za sve klijente ili za svakog klijenta posebno.

Kada pretplaćenim korisnicima pružite nadzornu (radnu) tablu projekta (njihovog web mesta), oni mogu uživo pratiti napredak vaših SEO aktivnosti i imati osećaj kao da rade zajedno s vama. To će ih lako uveriti u visoku profesionalnost i verodostojnost vaših SEO usluga.
 pdf SEO izveštaji

Napravite i Vi svoj prvi korak ka uspehu: