Višekanalni Pro SEO alat za istraživanje ključnih reči

Opcije za istraživanje ključnih reči

IDEALNO ZA SEO TIMOVE I SAMOSTALNE PREDUZETNIKE

Alat za Istraživanje ključnih reči

Pro SEO alati koje nudimo sadrže profesionalni keyword research tool koji možete da koristite u okviru jedinstvene Pro SEO platforme.

SEO alat za istraživanje ključnih reči omogućava vam da pronađete najrelevantnije ključne reči iz više izvore uz pomoć ovih opcija:
Spy on Competitors, Get Suggestions, Keywords from Search Console i Keyword Basket. 

Koristite ovaj Pro SEO alat za istraživanje ključnih reči da pronađete i rangirate samo one najbolje!

Iz više izvora pribavljajte ključne reči sa najvećim učinkom za sebe i svoje klijente.

Nema potrebe da lutate između više različitih alata za pronalaženje pravih ključnih reči. Potražite ih na jednom mestu pomoću profesionalnih SEO alata integrisanih na jednoj radnoj SEO platformi.

Osim ključnih reči koje koriste vaši konkurenti, na uvid dobijate i one iz Google planera (Keyword Basket), Guglove konzole za pretraživanje (Google search bar autocomplete), vidžeta Ljudi takođe pitaju i drugih relevantnih izvora.

Na vama je da odaberete najperspektivnije ključne reči uzimajući u obzir date merne podatke.

Merni podaci pomažu da shvatite koje ključne reči vredi odabrati. Zato, za efikasnije istraživanje ključnih reči, uključite KEI (indeks efikasnosti ključnih reči) i globalna / lokalna mesečna pretraživanja. Zatim trendove pretraživanja, pojavljivanja (impressions), prosečnu poziciju (rag) na Google-u i druge vredne podatke koje vam ponudi Pro SEO alat.

Iskoristite ključne reči koje imate na „Google Search Console“

Verovatno ste primetili da se web sajtovi pojavljuju na Googleu za neke ključne reči koje nisu primarne. To su najčešće „ključne reči s dugim repom“, ali i neke kraće na koje niko nije ni pomislio da mogu biti korisne. Međutim, u pretrazi, one prave solidan saobraćaj!

Da biste videli koje su to ključne reči koje ste prevideli, idite na karticu Google Search Console u Pro SEO alatu za istraživanje ključnih reči. Zatim optimizujte web stranice za te perspektivne reči. Tako ćete poboljšati saobraćaj koji je spontano postignut a da za to niste ni znali!

Obratite pažnju na lokalne ključne reči koje su jako popularne u ciljanim specifičnim lokacijama.

Ako želite prave ključne reči za lokalni SEO, unesite ciljano područje u padajući meni lokacija na kartici Get Suggestions (Uzmi predloge) koja se nalazi na Alatu za istraživanje ključnih reči.

Ovim ćete aktivirati lokalni analizator ključnih reči i videti koje se specifične ključne reči mogu upotrebiti za uspešne SEO akcije za pojedine regije, gradove i druge lokacije po vašem izboru.

Ako želite da alat „zapamti“ postavku za određeni projekat, pritisnite Settings (Postavke) u gornjem desnom delu alata za istraživanje ključnih reči (Keyword Research) i odaberite ciljanu lokaciju i jezik.

Otkrite ključne reči konkurenata i odaberite najbolje za sebe (Spy on Competitors).

Uz pomoć ove opcije, alat će otkriti ključne reči vaših konkurenata bez potrebe da posetite njihove web stranice. Dovoljno je samo da unesete adresu ciljane web lokacije konkurenta, i to je to!

Iskoristite njihove ključne reči sa dobrim učinkom, a ostale vam mogu pomoći da dobijete neke nove ideje za svoj sajt!

Upravljajte hiljadama ključnih reči za različite lokacije

Ako koristite besplatne alate za ključne reči, imate veliki problem da istražite hiljade ključnih reči za više web lokacija, da vodite istoriju njihovog pretraživanja, da ih segmentirate po prioritetu, itd. Ovim alatom pronađite NAJVREDNIJE KLJUČNE REČI na najlakši način!

Razvoj Vašeg biznisa ne mora biti tako težak posao!

Jednostavno i lako upravljajte sadržajem i funkcijama svoje web lokacije. Redovno vršite SEO analizu i primajte PDF izveštaje. Jednim pogledom pratite izvršenje SEO zadataka, detaljnu analitiku i napredak za svaki svoj web sajt posebno.
Svakodnevno pribavljajte nove posetioce i potencijalne klijente pretvarajte u zadovoljne i redovne kupce i korisnike vaše ponude!

 

"Ponuđeni SEO alati su odlični za analize, izveštavanja i sticanje potencijalnih klijenata... Kao agencija sada našim klijentima isporučujemo mnogo bolje rezultate, jer imamo sve što nam je za to potrebno."

– SEO Pro Agencija

Napravite i Vi svoj prvi korak ka uspehu, isprobajte 7 dana besplatno i →